Индустрии & amp; Апликации

Напојување со електрична енергија

2017-08-17

Производите за запечатување на Kaxite се водечки снабдувач на производи за запечатување со високи перформанси на конвенционалните термоцентрали и тешките електрични индустрии во целиот светоснова. Имаме широк спектар на производи за производство на електрична енергија и секторот на снабдување, кој е уникатен во однос на запечатување ndustry.

Линкови до групи на производи:

Плетени пакувања за пумпи и вентили

Плетенка за пакувањеза пумпи и вентили ги обезбедуваат сите познати работни услови на електраните.Графитско пакување, such as from Expanded graphite packing to Super Графитско пакување serve high pressure steam services because of their heat resistance.

Гарнитури и компресори

Брановидни заптивкииСпирални рани дихтунзисе користат за високи температури и високи притисоци од страна на централите на глобална основа. Целосните опсези на дихтунзи се направени од компримирани листови за спојување.

Проширување спојки и мешаници

Каксит има многу широк спектар на експанзионни зглобови за издувниот систем на гасната турбина, цевки за издувни гасови, ротирачки грејачи и др. Исто така, имаме флексибилни охладители за штитници на рачката на активаторот. Неметалните охладители се користат за системи за ладење и за поврзување со пумпи.

Бришачи и лежишта ленти и О-прстени

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept