Индустрии & amp; Апликации

Хемиски петрохемиски

2017-08-17

Каксит е лидер во изборот и стандардизацијата на заптивките во хемиската петрохемиска индустријаИндустрија. Кога работите во растенија кои ракуваат со високо опасни хемикалии, тоа е од најголема загриженостдека тие се управуваат Правилно. Гарнитурата и производите за запечатување кои ги нудиме се Само од најдобар квалитет погоден за такво поле.

Chemical Petrochemical

Долги години сме продадени на некои од најпочитуваните имиња во бизнисот поради квалитетот и квалитетот

перформанси на нашите производи.


For many years we have sold to some of the most respected names in the business because of the quality and перформанси на нашите производи.


Линкови до групи на производи:

Плетенка пакување

Пакувањата кои се идеални за вентили, ротациони или повратни пумпи, и други вклучуваат моделите PTFE, Graphite, Aramid.

Спојници за спојување

Каксит обезбедува широк спектар на дихтунзи и спојување на сите големини за да одговара на вашата цел. Кампрофилни заптивки и спирални рани дихтунзи, се засилени графит. Таквите заптивки се користат за високи притисоци и високи температури должности на гасоводот и бродот низ целата хемиска и петрохемиска област. API-прстенести прстени од API се произведени со API-лиценца, вклучува R, RX и BX прстенести зглобови. И за објективи имаме, конвексни, клинови, двојни конусни и заварени прстени со метални заптивки.

Проширувачки спојници

Опсегот на флексибилни охладители и спојки за проширување, може да работи на температури во опсег од -60 степени C до повеќе од +500 степени C, и да се справи со многу хемиски агресивни медиуми.

Хидраулични производи за запечатување

Ние дури имаме вистински производ и за најпрецизни примероци, вклучува заптивки за заптивање / заптивки, клипни заптивки, бришачи и ленти за лежиште. Нашите производи ги контролираат актуаторите до најтешките дигалки со цилиндри и преси.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept