Индустрии & amp; Апликации

Масло и засилувач; Гас

2017-08-17

Нашите производи во офшор нафта и гас нафта широко се користат за обезбедување на квалификувани и сигурни пломби производи, додека обезбедување на различни канали, уреди. Ние имамесе посветени на обезбедување подобри производи за запечатување.



Линкови до групи на производи:

Дихтунзи и спојување

Каксит има широк спектар на дихтунзи и спојување кои се користат во офшор гас и нафтено поле.спирални рани дихтунзи,засилени графитни заптивки, итн.

Прстен заеднички заптивка

Зглобни спојнициследете ги стандардите на API, вклучувајќи прстенести прстени R, RX, BX, како и објективот, конвексен, клин, двоен конус и метални заптивки за заварување.

Плетенка пакување

Графитско пакувањее пакет за контрола на емисиите за бегање во светски рамки. Имаме производи за контрола на емисиите за сите вентили.

Проширување спојки и мешаници

Ние обезбедуваме комплетно дизајнирано решение за проблемот на проширување на каналите и може да се справи со многу хемиски агресивни медиуми.

Индустриски црева

Флексибилни метални црева, Гумени брановидни црева се широко користени во оваа индустрија.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept