Индустрии & amp; Апликации

Фармацевтско биопроцесирање

2017-08-17

Kaxite снабдува многу производи за запечатување кои се дизајнирани за да ги исполнат строгите барањана фармацевтската и биопроцесната индустрија.



Линкови до групи на производи:

Плетенка пакување

Чистата Тефлонски Пакување, е високо препорачливо за должностите за пакување на жлезда на вентили, ротациони и двоодни растенија во фармацевтските и биопроцесивните индустрии.

Спојници за спојување

Тефлонски дихтунзи, не-азбестни гарнитури, како и некои други гумени заптивки се користат во фармацевтските и биопроцесивните индустрии.

Компресија листови

Не-азбестни плочи се препорачуваат за отпадни производи и општа примена за обработка на матични плочи. Какситот може да ги снабдува листовите со било какви облици и големини.

Хидраулични производи за запечатување

Опсегот на заптивките и заптивките, клипните заптивки, бришачите и лентите за лежиште одговараат на најпрецизни инструменти и ги контролираат актуаторите до најтешките дигалки и цилиндри. Сите производи се дизајнирани да обезбедат оптимална изведба на опрема со долг работен век.

Проширување спојки и мешаници

Каксит обезбедува комплетно решение за проблемите со проширување на каналите. Ние ги доставуваме експанзионните спојници и охладители кои можат да работат на температура од -100C до + 550C.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept