Индустрии & amp; Апликации

Одбор за хартија

2017-08-17

Каксит обезбедува опсег на производи за запечатување кои ги задоволуваат специфичните потреби на хартијата, пулпата и одборот индустрии. Производите што ги нудиме имаат одлична отпорност на високиабразиви, топла и високо каустична кашеста маса и не-контаминирачки квалитет за фини хартија производство.



Линкови до групи на производи:

Дихтунзи и спојување

Каксит широко користен гас и спојување се користел во офшор гас и нафтено поле. спирални рани дихтунзи, засилени графитни заптивки итн.

Прстен заеднички заптивка

Прстените зглобни прстени, R, RX, BX прстените, леќите, конвексни, клинови, двојни конусни и заварени прстени со метални заптивки се во согласност со стандардите на API,

Плетенка пакување

Графитното пакување е пакетот за контрола на емисиите за бегање во бегство. Имаме производи за контрола на емисиите за сите вентили.

Проширување спојки и мешаници

Ние обезбедуваме комплетни инженерски решенија за проблеми со експанзијата на каналите и е дизајниран да работи со високо абразивни хемикалии.


Индустриски црева

Флексибилни метални црева и гумени брановидни црева, исто така, се широко користени во оваа индустрија.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept